Honda-Forums.com
Home » General » General Discussion » Forum moved to new host - Problems?
Forum moved to new host - Problems? [message #301883] Wed, 11 March 2020 09:58 Go to next message
Kermit is currently offline  Kermit   
Messages: 24128
Registered: June 2003
Location: Yorkshire
Karma: 43
(22) Giacomo Agostini
The forum was giving me lots of crap errors on Tues evening added to other issues with the old hosting, I've now migrated the forum to a new host provider.

It was touch and go on getting the data back but I'm getting there now and hopefully just a few minor things to sort now such as the forum banner/header logo

Please let me know if you have any other issues?
Re: Forum moved to new host - Problems? [message #301884 is a reply to message #301883] Wed, 11 March 2020 13:10 Go to previous messageGo to next message
slaz is currently offline  slaz   United Kingdom
Messages: 11906
Registered: March 2004
Location: Moved
Karma: 13
(21) Valentino Rossi
D'you need any subs to keep it going mate think

My avatar has gone back to the one Streeky did for me Thumbs Up
Re: Forum moved to new host - Problems? [message #301886 is a reply to message #301884] Wed, 11 March 2020 13:47 Go to previous messageGo to next message
Kermit is currently offline  Kermit   United Kingdom
Messages: 24128
Registered: June 2003
Location: Yorkshire
Karma: 43
(22) Giacomo Agostini
As usual subs appreciated but not required or expected.

Re your avatar, odd that as when I previewed a few posts, your posts had AV missing and so I clicked where your image was supposed to be and it said path to custom avatars and file 395.gaf so checked the files and found 395.GIF, changed to 395.gif (lowercase) but I guess it wasn't that one.
Re: Forum moved to new host - Problems? [message #301890 is a reply to message #301886] Wed, 11 March 2020 21:12 Go to previous messageGo to next message
slaz is currently offline  slaz   United Kingdom
Messages: 11906
Registered: March 2004
Location: Moved
Karma: 13
(21) Valentino Rossi
AV no probs,nice to remember Streeky Thumbs Up
Re: Forum moved to new host - Problems? [message #301891 is a reply to message #301883] Thu, 12 March 2020 06:09 Go to previous messageGo to next message
Tomthumb is currently offline  Tomthumb   United Kingdom
Messages: 742
Registered: January 2016
Karma: 6
(6) Moto1 GP Racer
Kermit wrote on Wed, 11 March 2020 09:58
The forum was giving me lots of crap errors on Tues evening added to other issues with the old hosting, I've now migrated the forum to a new host provider.

It was touch and go on getting the data back but I'm getting there now and hopefully just a few minor things to sort now such as the forum banner/header logo

Please let me know if you have any other issues?
Was having a few problems logging in on the previous Host , but this one seems quick Thumbs Up
Re: Forum moved to new host - Problems? [message #301893 is a reply to message #301891] Thu, 12 March 2020 09:16 Go to previous messageGo to next message
Gearbox is currently offline  Gearbox   United Kingdom
Messages: 5823
Registered: January 2004
Location: Beds (UK)
Karma: 19
(15) Kenny Roberts
Alls well for me too.
Many thanks Kermit, you are appreciated. Thumbs Up Thumbs Up
Re: Forum moved to new host - Problems? [message #301895 is a reply to message #301893] Thu, 12 March 2020 10:27 Go to previous messageGo to next message
Kermit is currently offline  Kermit   United Kingdom
Messages: 24128
Registered: June 2003
Location: Yorkshire
Karma: 43
(22) Giacomo Agostini
Good to know Thumbs Up

I still can't figure out how to fix the banner to full width even though I've fixed that many times in the past, the exact method to resolve that fails me (again)
Re: Forum moved to new host - Problems? [message #301896 is a reply to message #301895] Thu, 12 March 2020 14:46 Go to previous messageGo to next message
slaz is currently offline  slaz   United Kingdom
Messages: 11906
Registered: March 2004
Location: Moved
Karma: 13
(21) Valentino Rossi
Kermit wrote on Thu, 12 March 2020 10:27
Good to know Thumbs Up

I still can't figure out how to fix the banner to full width even though I've fixed that many times in the past, the exact method to resolve that fails me (again)
Jeeezzzzz,have i got to come out of retirement think Laugh
Re: Forum moved to new host - Problems? [message #301901 is a reply to message #301883] Fri, 13 March 2020 20:51 Go to previous messageGo to next message
Kakugo is currently offline  Kakugo   Italy
Messages: 8118
Registered: August 2003
Location: Throne of Disgrace
Karma: 45
(19) John Surtees
Good work, let me know the costs so I can chip in. Wink
Re: Forum moved to new host - Problems? [message #301904 is a reply to message #301901] Sat, 14 March 2020 17:35 Go to previous messageGo to next message
Kermit is currently offline  Kermit   United Kingdom
Messages: 24128
Registered: June 2003
Location: Yorkshire
Karma: 43
(22) Giacomo Agostini
Costs are a few quid extra a month although have already hit a snag with the new host (Fasthosts....who I also use for work related hosting) in that they have an overall setting for 60 seconds to execute a php command and I'm unable to reindex the forum messages or take a backup before that timeout kicks in in my browser and give me a 404 timeout. Have contacted their support to ask if they can increase that timeout but they say no.

So I may end up moving it again although given I can't easily take a backup, I'm not sure if/when.
Re: Forum moved to new host - Problems? [message #301911 is a reply to message #301883] Sun, 15 March 2020 06:59 Go to previous message
Kakugo is currently offline  Kakugo   Italy
Messages: 8118
Registered: August 2003
Location: Throne of Disgrace
Karma: 45
(19) John Surtees
60 seconds? I understand that time is money but isn't that a bit excessive.
Previous Topic: Bit of a Youtube vid
Next Topic: So
Goto Forum:
  

[ PDF ]

Current Time: Tue Aug 16 10:15:50 BST 2022

Total time taken to generate the page: 0.03307 seconds